AwesomeEsport.

Handler om så meget mere end bare computerspil.

 Vi så en stor og voksende interesse i Esport-miljøet, hvor trenden blandt unge gav en oplagt mulighed for at samle fællesskabet i foreningen, AwesomeEsport.

Som så mange andre, har store klubber/Foreninger som  Astralis og DGI været en stor forkæmper for den stadigt voksende trend blandt børn, unge og voksne. I den forbindelse øjnede vi er stort potentiale for at vores medlemmer ikke alene kunne praktisere deres passion og interesse, men samtidigt en sund kultur, hvor ligesindede har mulighed for at skabe venskaber, møde udfordringer der er med til at dygtiggøre, og have det sjovt samtidigt.

Vi tror på at under de rigtige rammer, kan AwesomeEsport være med til at bygge et stærkt fundament i manges liv, og være et sted hvor du uanset niveau, ambition og baggrund, vil have et trygt sted, hvor vi samles i fællesskab.

Vi sigter efter at vi konstant skal muliggøre vores medlemmers ambitioner om at konkurrere på forskellige og endnu højere niveau.

 

Vores kerneværdier indebærer trivsel, udfordring, udvikling og godt fællesskab. Vi lytter derfor hele tiden til nye initiativer, og gør alt hvad vi kan for at alle kan finde en plads i foreningen der passer til dem.

 

I AwesomeEsport er konkurrence miljøet er sted vi befinder os rigtig godt i, og vi sørger for at I får den helt rette træning, så jeres niveau positivt forbedres gang for gang, og kan udfordre andre klubber og foreninger.
Her kan du læse vores vedtægter: Vedtægter: